PERSONLIG TRÄNING

Vi lägger stor vikt på att du förstår syftet med övningen och hur den ska kännas. Det är först då som du får bäst resultat i din träning! Låt oss guida dig så du får maximalt ut av din träning!

PERSONLIG INTRODUKTION

För att du ska få bästa möjliga start med din träning vill vi träffa alla våra nya kunder oavsett kön, ålder eller fysisk status för en Personlig Introduktion.

Under en 30 minuters träff går vi igenom pilates grundprinciper och basövningar.

Vi gör en hållningsanalys och du får tips  om hur du ska träna utifrån dina förutsättningar samt vilka klasser i vårt utbud som passar bäst för dig. Se träffen som en kvalitetssäkring både för dig och för oss.

PERSONLIG TRÄNING

Investera i dig själv genom Personlig träning. Förbättra din teknik och nå dina mål på ett snabbare och effektivare sätt! Att träna privat med instruktör är det som ger störst effekt. Du hittar snabbt nya hälsosamma rörelsemönster och förbättrar din hållning när instruktören kan lägga all sin fokus på just dig. Vi kan till exempel hjälpa dig som är  gravid, efter graviditet, dig som vill öka din prestation eller dig som behöver extra stöd pga skada eller begränsning.

KLASSER

Välkommen på klasser efter din Personliga Introduktion  eller Nybörjare kurs. 

MATWORK

Funktionell träning på matta där du använder egna kroppsvikten. Fokus ligger på att stärka musklerna i mage, rygg och bäckenbotten för att få en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp med bättre hållning och kroppsmedvetenhet.

Vi använder av oss små props som  Ankle Tubings, Flexband, Fitness Circle samt mini Stability Ball  som gör övningarna varierande och mer utmanande.

Vi erbjuder också matwork klasser med Arc Barrel och Pilates Stick. Dessa är mångfacetterat redskap som både kan hjälpa oss att öka belastningen, så väl som modifiera för bäst individanpassning.

BARRE

Barre är en kombination av balett, fitness och pilates sammanställt till en fysiskt utmanande klass vid stång. Vi tränar till energisk musik med härlig combo av övningar som ger ett brännande resultat. Varje klass inleds med en uppvärmning, sedan fokuserar vi på rumpa, armar, ben och avslutar med bålövningar. Lika jobbigt som roligt helt enkelt! En utmärkt klass för dig som vill komplettera sin pilates träning med lite cardio.

REFORMER

Grundläggande övningar som ger dig en ökad kroppsmedvetenhet och lär dig hitta dina djupa stabiliserande muskler i mage, rygg och bäckenbotten.

Med maskinens ställbara motstånd kan du effektivt och skonsamt bygga upp din styrka och öka uthållighet, balans och smidighet. Du rör dig från liggande till sittande och sedan vidare in i stående positioner som fokuserar på balans och smidighet.

Jump & Flow är en klass för dig som vill varva funktionella övningar med  pulshöjande cardio och hopp på Reformer  jumpboard (klassen passar dock ej för nybörjare och  gravida).

SPRINGBOARD

Bygg upp din styrka, öka din uthållighet, balans och smidighet i denna tonande klass. Vi använder oss av Spring board, en väggmonterad apparat med ställbara fjädrar.

Till skillnad från Reformer rör sig Springboards fjädrar individuellt och framhäver asymmetrier i kroppen vilket gör träningen både rolig och utmanande.

KURSER & WORKSHOPS

Anmäl dig till en kurs och få träningen gjord! Du tränar med samma grupp, samma dag och tid under 3-5 veckors period! Vi vägleder och inspirerar dig hela vägen!

För deltagandet av kurser är Personlig Introduktion inte ett krav. Men vi rekommenderar det starkt för dig som behöver extra stöd pga. skada eller begränsning samt för dig som är gravid eller nybliven mamma. Flera kurser annonseras inom kort! 

Springboard för Nybörjare

Bygg upp din styrka, öka din uthållighet, balans och smidighet med hjälp av Spring Board, en väggmonterad apparat med ställbara fjädrar.
Till skillnad från Pilates Reformer rör Spring Board fjädrar sig individuellt och framhäver asymmetrier i kroppen vilket gör träningen både roligt och utmanande.
Kursen passar både för nybörjare samt för dig som är erfaren pilates utövare! Alla tränar i egen nivå! Välkomna!
Måndagar 31.05-28.06. 21 kl.19.00-20.00 (5 tillfällen)
Max 6 deltagare
Bindande anmälan! 
Pris: 105 eur.
Köpa kursplats online HÄR  eller anmäl dig HÄR och få fakturan på mailet.